Algemeen

overdekt winkelen

Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een winkelcentrum dat overdekt winkelen mogelijk maakt. Een mooi voorbeeld hiervan is het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best
Lees meer

Braderie 2017 aanbiedingen

Zondag 28 mei 2017 is het grote braderie in het Wilhelminadorp in Best. Pak je voordeel bij de winkels die dan geopend zijn met leuke aanbiedingen en acties. Ook zijn er diverse organisaties die hun informatie delen en mooie acties hebben om aan deel te nemen.
Lees meer

Samenloop voor hoop 2017 Best

De Samenloop voor Hoop wordt in 2017 in Best gehouden op 10 en 11 juni. Het winkelcentrum Wilhelmindorp neemt deel met twee teams aan deze 24 uurs loop ten bate van het KWF. De winkeliers hebben diverse actie gedaan om geld in te zamelen en velen lopen zelf ook mee.
Lees meer

Wordt het winkelgebied Wilhelminadorp één groot evenementen terrein?

De Gemeente Best wil regels vastleggen voor het organiseren van evenementen in het Wilhelminadorp. Nu zijn deze regels er niet en dat kan leiden tot overlast of het niet doorgaan van evenementen, zoals de grote braderie en Sinterklaasintocht. Tot 19 juli is inspraak door belanghebbenden nog mogelijk.
Lees meer

Winkeltijden zomer 2017

Tijdens de zomermaanden in 2017 hebben enkele winkels in het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best andere openingstijden, geen koopavond of zijn gedurende een periode gesloten. De volgende winkels hebben aangegeven dat ze in de zomer andere openingstijden hebben.
Lees meer