Winkels

Het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best staat bekent als een van de beste inde regio Eindhoven. Door het gratis parkeren op het grote parkeerterrein direct voor de winkels is alles overzichtelijk. De twee grote supermarkten van AH en Lidl vlak bij elkaar maken dat u al uw boodschappen op een plaats kunt doen.

De aanwezigheid van andere winekls voor niet dagelijkse boodschappen maken het winkelgebied nog aantrekkelijker. Zo kunt u terecht voor fashion en mode, bloemen, snoep en zoet, kantoor en schoolbenodigheden, tijdschriften, fietsen, dierenbenodigheden en nog veel meer.

Kledingkast op maat gemaakt

Uw kledingkast op maat gemaakt betekent dat deze precies past en zo ingedeeld is als u dit zelf wilt. Ook de kleur is helemaal op uw wensen aangepast. Door de hoge kwaliteit is een lange levensduur gegarandeerd.
Lees meer

Plein 18

Waar anders vindt u Plein 18, op Wilhelminaplein 18 in Best bij Foudraine Optiek is een nieuwe collectie van brillen te vinden. Ons eigen huismerk.... Voor u geselecteerd ....
Lees meer

Res Rei stijlvol acetaat uit Italië te vinden bij Foudraine

Res Rei brillen. Gemaakt van topkwaliteit Mazzuchelli acetaat. oneindig mooie kleurvariaties. Deze en nog veel meer merken zijn bij ons te vinden. Foudraine Optiek in Best is gespecialiseerd in mooie merken en ...... persoonlijke stijlen zijn ons kenmerk. Wij weten wat een bril met iemand doet.
Lees meer

Winkeltijden zomer 2017

Tijdens de zomermaanden in 2017 hebben enkele winkels in het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best andere openingstijden, geen koopavond of zijn gedurende een periode gesloten. De volgende winkels hebben aangegeven dat ze in de zomer andere openingstijden hebben.
Lees meer