Avonde4daagse Wilhelminadorp 2017

Avonde4daagse Wilhelminadorp 2017 - 4daagseposter2017

“LOOP VOOR EEN WENS” en doe mee met de 4Daagse! 

De avond4daagse wordt dit jaar gehouden van dinsdag 06 juni t/m vrijdag 9 juni 2017.

 Iedere dag kan er vanaf 18.00 uur gestart worden op het Wilhelminaplein te Best, aan de zijde van de Albert Heijn.

Iedereen kan zich daar inschrijven aan de kraam, of gezamenlijk via de vereniging of de basisschool.  Kinderen en volwassenen betalen 3,00 inschrijfgeld. Dit is inschrijfgeld per deelnemer voor 4 dagen met een afstand van 5 kilometer of 10 kilometer. Op vrijdagavond sluiten we weer gezellig samen af met een intocht vanuit het Wilhelminapark, over de Julianaweg naar het Wilhelminaplein en op het plein ontvangen alle deelnemers een medaille!

 

Wat een Wandel4daagse altijd echt groot maakt is gezamenlijke deelname van de kinderen van de basisscholen van Best. Ieder jaar lopen er honderden kinderen van de diverse basisscholen mee. En ook dit jaar willen we dit weer erg graag bereiken! De brieven aan de basisscholen zijn al verzonden en contacten met de ouderverenigingen zijn al weer gelegd. Maar ook individuele deelnemers en verenigingen zijn natuurlijk van harte welkom!

 

Ook dit jaar wordt er weer gelopen voor een wens. De kinderen kunnen vooraf aan de avond4daagse een wens inleveren voor iemand in hun naaste omgeving die het nodig heeft. Iemand die een hart onder de riem nodig heeft, die door omstandigheden iets niet (meer) kan en wel wat steun of hulp  kan gebruiken. De wens moet de intentie hebben iets goeds te doen voor een ander. Het comité avond4daagse zal de wensen verzamelen en een aantal mooie wensen uitkiezen, rekening houdend met het beschikbare budget. Wij vervullen wensen vanuit de inkomsten aan inschrijfgeld voor de avond4daagse. De wensen zullen vrijdag na ontvangst medailles bekend gemaakt worden.

 

Inschrijving en insturen wensen kan via  wilhelminadorp@onsmail.nl . Meer informatie over de avond4daagse vindt u op onze website: www.wilhelminadorpbest.nl of op onze facebookpagina: www.facebook.com/AvondvierdaagseBest

Stempelkaarten zijn ook verkrijgbaar bij Choco & Zoet op het Wilhelminaplein en Kadoboetiek Almi op de Kon. Julianaweg.

We hopen op goed weer, mooie wensen, gezellige wandeldagen en heel veel deelnemers!