Best Bijzonder Wilhelminadorp

Best Bijzonder Wilhelminadorp - bb-logo-wilhelminadorp

Best Bijzonder! is een initiatief vanuit de gemeente Best met als doel om Best "op de kaart te zetten" op het gebied van recreatie, evenementen en toerisme.


In Best zijn heel veel activiteiten en evenementen die maken dat mensen er graag wonen, werken, winkelen en verblijven.

Maar... het kan altijd beter!

Daarom de volgende doelstellingen:
1) Versterken van de lokale samenwerking
2) Versterken regionaal bereik
3) Eenduidige communicatie

De aansluiting van het winkelcentrum Wilhelminadorp bij Best Bijzonder! betekent dat het winkelende publiek deze doelstellingen de komende jaren terug gaat zien. Dat kan zijn tijdens het winkelen maar ook tijdens de vele activiteiten die in het winkelcentrum of in de omgeving plaatsvinden.

Om hier een eenduidige communicatie in te laten zijn, is gekozen voor een herkenbaar logo voor alle winkelgebeiden in Best met voor het Wilhelminadorp een eigen toevoeging. Dit maakt het voor iedereen direct herkenbaar.

Best Bijzonder heeft ook een eigen website: www.bestbijzonder.com Hierop staat alle informatie over recreatie en toerisme in de gemeente Best.

De website van het winkelcentrum kenmerkt zich ook met dit logo. De website is speciaal voor het winkelcentrum Wilhelminadorp en zal de verbinding vormen tussen het winkelende publiek, de winkelierss, de wijkbewoners en de activiteiten van Best Bijzonder! in andere delen van Best.

Een plattegrond van het winkelcentrum en haar faciliteiten is digitaal weergegeven op de plattegrond winkelcentrum wilhelminadorp Best pagina.  Uiteraard kunt u bij ons gratis parkeren. 

Nieuws

 • Nieuw Logo voor winkelcentrum Wilhelminadorp

  Winkelcentrum Wilhelminadorp heeft een nieuw logo. Hiermee is de aansluiting gemaakt met Best Bijzonder, een platform voor de promotie van Best op het gebied van toerisme en cultuur.
 • 28 maart 2015 Wilhelminadorp Schoon!

  Zaterdag 28 maart van 10 tot 17:00uur gezellige lente markt met diverse kraampjes. BOW (Bewonersoverleg Wilhelminadorp) staat er ook met een stand om het nieuwe bestuur voor te stellen. Aansluitend is de NL-schoon landelijke campagne.
 • Foto's kerst Wilhelminadorp 2015

  Het was een super gezellige kerstmarkt op het Wilhelminaplein in Best op 19 december. De kersttocht was indrukwekkend en trok erg veel bekijks.
 • 19 maart Nederland Schoon Winkelcentrum Wilhelminadorp

  Speciale actiedag in het kader van Nederland schoon. Zwerfvuil geeft niet alleen een slechte indruk maar laat ons jaren met de gevolgen zitten omdat het slecht afbreekbaar is in het milieu. We ruimen daarom op zaterdag middag 17:00 uur het Winkelcentrum Wilhelminadorp op. Na afloop zorgt Albert Heijn voor iets lekkers voor de helpers aan Nederland Schoon
 • Voorjaarsbraderie zaterdag 11 juni

  Voorjaarsbraderie met leuke kramen. Ook zijn er attracties voor kinderen waaronder een luchtkussen. Locatie is de rand en midden van het Wilhelminaplein. Parkeren is gewoon mogelijk op het plein. Aanvang braderie 10:00 uur, einde 16:30 uur.
 • Best Bijzonder kalender juni 2016

  Voor de maand juni is door Best Bijzonder weer een nieuwe evenementen kalender opgezet. Dit is een selectie van evenementen in Best voor de maand juni 2016. Lees verder voor de link naar de digitale kalender.
 • 19 juni Pasar Malam 2016

  Gezellige combinatie van braderie en lekker oosters eten. Diverse kramen met leuke spulletjes en kraampjes met (oosters) eten. Tevens zijn er optredens met dans en muziek. Aanvang 11:00 uur einde 17:00 Lees verder voor de promotieposter.
 • Best Bijzonder evenementen kalender Gemeente Best juli 2016

  Voor de maand juli is door Best Bijzonder weer een nieuwe evenementen kalender opgezet. Dit is een selectie van evenementen in Best voor de maand juli 2016. Lees verder voor de link naar de digitale kalender.
 • 28 augustus Zomermarkt Wilehlminaplein Best

  Vakantiemarkt op zondag 28 augustus op Wilhelminaplein. Aanvang 11 uur einde 17 uur Parkeren op het plein is mogelijk en diverse winkels (supermarkten) zijn open. Lees verder als u wilt deelnemen aan de braderie/rommelmarkt
 • Winkel op de fiets

  Van 17 september tot en met 29 oktober 2016 is er de speciale actie voor Winkelen op de Fiets. In de gehele gemeente Best worden de mensen gemotiveerd om, waar het kan, zoveel mogelijk de boodschappen toe doen zonder gebruik te maken van de auto. De fiets is dan een heel geschikt middel. Met de actie, waarbij vele leuke prijzen te winnen zijn, wordt aandacht gevraagd voor het milieu, meer bewegen, parkeren en het locaal doen van boodschappen in de winkels in Best.
 • Bomen in winkelcentrum staan er weer mooi bij

  Vandaag heeft de gemeente Best de bomen in het winkelcentrum Wilhelminadorp weer in model gebracht. Met dit mooi weer ziet het er weer prachtig uit.
 • Start bijeenkomst actie: Winkelen? Pak de fiets!

  Win leuke prijzen! Start van de actie "Winkelen? Pak de fiets" waarmee aangestuurt wordt op een bewuster gebruik van de auto door bijvoorbeeld de fiets als alternatief te nemen.
 • Win een gevulde fietstas voor de start van de actie Winkelen Pak de fiets

  Maak kans op het winnen van een mooie, gevulde, fietstas als je zaterdag morgen, 17 september, om 9:45 uur je lotje inlevert bij fietsenwinkel Renard Tweewielers. Lotjes krijg je op vrijdag 16 september als je iets koopt bij een van de winkels in het Wilhelminadorp. Lees verder hoe je deze fantastische prijzen kunt winnen
 • Winkelen? Pak de fiets!

  Doe in de periode van 17 september tot en met 29 oktober 2016 uw boodschappen op de fiets en maak kans op leuke prijzen! OP ZATERDAG SPECIALE INTRODUCTIE VOOR DEZE ACTIE KIJK HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE OVER HET WINNEN VAN EEN SPECIALE EDITIE FIETSTAS MET INHOUD. Uit gemak en gewoonte pakken we vaak de auto. Jammer, want dagelijkse, kleine boodschappen kunnen heel gemakkelijk op de fiets. Door mee te doen met deze actie laat u zien dat u aandacht heeft voor een duurzaam milieu. En iedereen weet het: fietsen is gezond. Laat de auto daarom staan als het kan. Dat is ook nog eens goed voor uw portemonnee. Doe mee en win leuke prijzen! Lees snel verder hoe.
 • Blije winnaars introductie Winkelen? Pak de fiets!

  Blije winnaars van een mooie Wilhelminadorp fietstas tijdens de lancering van de actie "Winkelen? Pak de fiets!" op zaterdag 17 september. Wethouder Peet van de Loo en Myriam Nuys vertegenwoordigden de gemeente Best, de organisator van deze actie. De wethouder hield een korte introductie over de actie voor vele aanwezigen bij Renard Tweewielers aan de Kon. Julianaweg . De speciale fietstassen met inhoud zijn beschikbaar gesteld door de winkeliers van het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best
 • 13 november 2016 intocht Sinterklaas in Best

  Op zondag 13 november is de intocht van Sinterklaas in Best. Op het Wilhelminaplein zijn diverse, leuke activiteiten gepland. Dansjes leren, Pietendiploma, kleuren en knutselen en natuurlijk Sinterklaasliedjes zingen. Rond 13:00 uur wordt de Sint op het Wilhelminaplein in Best verwacht.
 • Sinterklaas intocht via andere route

  Dit jaar is er een aanpassing in de route van de intocht van sinterklaas op zondag 13 november. Er is een onderbreking van de Kon. Julianaweg / Pater R.D. Kloegstraat tot aan de Prins Bernhardlaan/Oirschotseweg. De sint, pieten en muziekkapel gaan dit stuk met de bus.
 • Doe je (kerst)wens 2016 in het Wilhelminadorp Best

  Wie heeft er nu niet iets te wensen? Iedereen toch? Dit jaar kunt u met uw wensen terecht in Winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Er staan maar liefst 3 wensbomen in het Winkelcentrum.
 • Agenda evenementen maart 2017

  Agenda met jaarplanning activiteiten winkelcentrum Wilhelminadorp Best.
 • Info over afvalscheiden in Best

  Er is veel te doen over de nieuwe manier van afval scheiden en ophalen in de gemeente Best. Van enthousiaste inwoners tot felle tegenstanders. Gelukkig heeft de gemeente twee informatiebijeenkomsten in het Wilhelminadorp gepland: woensdag 22 maart tussen 10:00 en 12:30 bij de AH / Kruitvat op het Wilhelminaplein en op 25 maart tussen 13:00 en 15:30 bij Choco & Zoet voor op het Wilhelminaplein. Je kunt bij de informatiestand de nieuwe bakken bekijken en zo een goede keuze maken over wat je wel wil en niet wil. Je mag namelijk kiezen.
 • Uitbreiding Blauwe zone Wilhelminaplein

  Binnenkort wordt het aantal parkeerplaatsen met blauwe zone op het Wilhelminaplein in Best uitgebreid met 20 plaatsen. De planning is om begin april de borden te plaatsen en de strepen te trekken (afhankelijk van het weer)
 • Paasfeest kinderboerderij Wilhelminapark

  Op Eerste Paasdag, zondag 16 april, viert Kinderboerderij Wilhelminapark van 13.00 uur tot 17.00 uur het paasfeest. Iedereen is van harte welkom aan de Prinses Beatrixlaan. Er is deze middag van alles te doen voor de kinderen: ze kunnen een kunstgeit melken, zelf ranja tappen bij een limonadeolifant, er is een springkussen en ze mogen natuurlijk met de konijntjes knuffelen in de knuffelhoek.
 • Blauwe zone actief

  Afgelopen maandag, 24 april 2017, is er op het Wilhelminaplein een extra blauwe zone actief. De gemeente Best heeft de lijnen aangebracht en daarmee is alleen nog de zijde direct naast de Kon. Julianaweg beschikbaar voor lang parkeren.
 • 28 mei grote braderie Wilhelminadorp

  Op zondag 28 mei is het de grote braderie van het Wilhelminadorp in Best. Dit jaar voor de 45e keer en het beloofd een bijzondere te worden. Aanvang 12 uur en einde om 17 uur. Locatie is Wilhelminaplein en Koningin Julianaweg.
 • Best Bijzonder! evenementen kalender mei 2017

  Wat is er allemaal in Best te doen in de maand mei? Bekijk het hier in de activiteitenkalender.