bloemenbon geschenkbon landelijk kadobon bloemencheque

bloemenbon geschenkbon landelijk kadobon bloemencheque - nederland-schoon

Bij bloemerie Best kunt u bloemenbon geschenkbon landelijk kadobon bloemencheque voor u uitschrijven.Bloemenbon geschenkbon landelijk kadobon bloemencheque van de bloemerie is alleen inwisselbaar op de Kon. Julianaweg 31. bloemenbon geschenkbon landelijk kadobon bloemencheque van euroflorist is er vanaf 5 euro en wereldwijd in te leveren bij duizenden eurofloristen.

 

Bloemenbon  bloemencheque via www.euroflorist of www.bloemerie.eu meer info bel 0499 330 660

Nieuws

 • 28 maart 2015 Wilhelminadorp Schoon!

  Zaterdag 28 maart van 10 tot 17:00uur gezellige lente markt met diverse kraampjes. BOW (Bewonersoverleg Wilhelminadorp) staat er ook met een stand om het nieuwe bestuur voor te stellen. Aansluitend is de NL-schoon landelijke campagne.
 • 19 maart Nederland Schoon Winkelcentrum Wilhelminadorp

  Speciale actiedag in het kader van Nederland schoon. Zwerfvuil geeft niet alleen een slechte indruk maar laat ons jaren met de gevolgen zitten omdat het slecht afbreekbaar is in het milieu. We ruimen daarom op zaterdag middag 17:00 uur het Winkelcentrum Wilhelminadorp op. Na afloop zorgt Albert Heijn voor iets lekkers voor de helpers aan Nederland Schoon
 • Geslaagde opruimactie winkelcentrum Wilhelminadorp

  In het kader van Nederland Schoon op 19 maart 2016 werd door de winkeliersvereniging winkelcentrum Wilhelminadorp in Best het winkelgebied van zwerfvuil ontdaan. Op het eerste gezicht zacg het er redelijk schoon uit, maar er werden toch diverse vuilniszakken gevuld door de ondernemers van het winkelcentrum.
 • Nederland Schoon Wilhelminadorp 2017

  Landelijke actiedag van Nederland Schoon is opgepakt door de winkeliers van het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Op 25 maart 2017 gaan ze aan de slag om het zwerfvuil op te ruimen in het winkelgebied. Iedereen kan daarbij helpen. Aanvang 17:00 uur