Grote planten potten hydrocultuur vazen

Grote planten potten hydrocultuur vazen - groteplantenpottenvazenhydrocultuurbloemerie-best

Wij hebben 30 jaar ervaring met kantoorbeplanting grote planten potten hydrocultuur vazen zijn leverbaar via onze site. Grote planten potten hydrocultuur vazen worden via diverse speciale kwekerijen importeurs besteld. Kijk in onze bloemerie winkel op uw gemak grote planten potten hydrocultuur vazen in uitgebreide catalogus.

 

Afbeeldingen van grote planten potten hydrocultuur vazen vindt u op www.bloemerie.eu

Nieuws

 • Geslaagde opruimactie winkelcentrum Wilhelminadorp

  In het kader van Nederland Schoon op 19 maart 2016 werd door de winkeliersvereniging winkelcentrum Wilhelminadorp in Best het winkelgebied van zwerfvuil ontdaan. Op het eerste gezicht zacg het er redelijk schoon uit, maar er werden toch diverse vuilniszakken gevuld door de ondernemers van het winkelcentrum.
 • Nieuwe winkels in het Wilhelminadorp

  waar andere winkelcentra kampen met langdurige leegstand, zie je in het Wilhelminadorp relatief korte periodes van leegstand. Voor het totale winkelcentrum een goede zaak en voor het winkelende publiek blijft het zo ook aantrekkelijk. Afgelopen week is het pand waar voorheen "de beste keus" gevestigd was ook voorzien van een sticker met "verhuurd" daarop. Daarmee zijn alle winkelpanden in ieder geval weer bezet of worden bezet. Alleen het horecapand waar voorheen "Marktzicht" gevestigd was, is nog beschikbaar voor een nieuwe ondernemer. Wat gaat er veranderen?
 • Best Bijzonder evenementen kalender Gemeente Best juli 2016

  Voor de maand juli is door Best Bijzonder weer een nieuwe evenementen kalender opgezet. Dit is een selectie van evenementen in Best voor de maand juli 2016. Lees verder voor de link naar de digitale kalender.
 • Winkel op de fiets

  Van 17 september tot en met 29 oktober 2016 is er de speciale actie voor Winkelen op de Fiets. In de gehele gemeente Best worden de mensen gemotiveerd om, waar het kan, zoveel mogelijk de boodschappen toe doen zonder gebruik te maken van de auto. De fiets is dan een heel geschikt middel. Met de actie, waarbij vele leuke prijzen te winnen zijn, wordt aandacht gevraagd voor het milieu, meer bewegen, parkeren en het locaal doen van boodschappen in de winkels in Best.
 • Doe je (kerst)wens 2016 in het Wilhelminadorp Best

  Wie heeft er nu niet iets te wensen? Iedereen toch? Dit jaar kunt u met uw wensen terecht in Winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Er staan maar liefst 3 wensbomen in het Winkelcentrum.
 • 28 mei grote braderie Wilhelminadorp

  Op zondag 28 mei is het de grote braderie van het Wilhelminadorp in Best. Dit jaar voor de 45e keer en het beloofd een bijzondere te worden. Aanvang 12 uur en einde om 17 uur. Locatie is Wilhelminaplein en Koningin Julianaweg.
 • Rommelmarkt Protestantse Kerk

  Op zaterdag 23 september Gezelligste Rommelmarkt van Best. Vele leuke kramen en opbrengst volledig naar goede doelen. Vanaf 9:30 tot 13:30. bij Protestantse Kerk Joh. Verleunstraat, Wilhelminadorp Gratis toegang.
 • Braderie Wilhelminadorp 2018

  Vanaf 12 uur gaat de braderie van start op het Wilhelminaplein en Kon. Julianaweg in Best. Vele kramen, lekker eten, drinken, gezellige terrassen en (live) muziek.

Pagina's