Kledingkast op maat gemaakt

Kledingkast op maat gemaakt - logo_vogels_maatwerk_jpg(1)

Vogels Maatwerk staat al vele jaren garant voor een hoge service en kwaliteit. Ze maken uw kledingkast precies op maat. Het verschil zit in het juist meten en samen met u een ontwerp maken, precies zoals u dat voor ogen heeft.

Vaak zie je bij standaard kasten dat deze net niet passen in de ruimte of dat ze niet de gewenste indeling hebben. Een kledingkast op maat is dan precies wat u nodig heeft.

In de showroom van Vogels Maatwerk in Best bespreekt u vrijblijvend de mogelijkheden en maakt u samen het ontwerp. U kunt ook direct de kleur en het materiaal uitzoeken aan de hand van diverse voorbeelden.

Laat u informeren door vakspecialisten. Vaak zal de prijs nauwelijks hoger zijn dan een standaard kledingkast.

Kijk voor informatie en afspraak op de winkelpagina van Vogels Maatwerk

Of bedrijfspagina van Vogels Maatwerk in Best

Nieuws

  • Aangepaste openingstijden carnaval 2016

    Van de volgende winkels hebben wij een melding gekregen ivm de openingstijden tijdens het carnaval 2016
  • Winkelen? Pak de fiets!

    Doe in de periode van 17 september tot en met 29 oktober 2016 uw boodschappen op de fiets en maak kans op leuke prijzen! OP ZATERDAG SPECIALE INTRODUCTIE VOOR DEZE ACTIE KIJK HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE OVER HET WINNEN VAN EEN SPECIALE EDITIE FIETSTAS MET INHOUD. Uit gemak en gewoonte pakken we vaak de auto. Jammer, want dagelijkse, kleine boodschappen kunnen heel gemakkelijk op de fiets. Door mee te doen met deze actie laat u zien dat u aandacht heeft voor een duurzaam milieu. En iedereen weet het: fietsen is gezond. Laat de auto daarom staan als het kan. Dat is ook nog eens goed voor uw portemonnee. Doe mee en win leuke prijzen! Lees snel verder hoe.

Pagina's