Sportbekers in Best

Sportbekers in Best - image

Aan alle sportverenigingen leveren wij sportbekers in Best, Eindhoven en de gehele regio voor wedstrijden en toernooien. Sportbekers in Best zijn in vele maten en prijsklasses leverbaar. Alle sportbekers in Best vindt u op onze website www.samenspel.nl. We hebben ook aanbiedingen van sportbekers in Best, kijk hiervoor bij aanbiedingen op de website. Kom eens een kijkje nemen in onze prachtige toko in Best op het Wilhelminaplein. Naast sportbekers verkopen we ook medailles, standaardjes, glas, rozetten, sportbeelden enz.

Nieuws

 • Nieuw Logo voor winkelcentrum Wilhelminadorp

  Winkelcentrum Wilhelminadorp heeft een nieuw logo. Hiermee is de aansluiting gemaakt met Best Bijzonder, een platform voor de promotie van Best op het gebied van toerisme en cultuur.
 • 19 december - Kerstmarkt Wilhelminaplein

  Muziek, dans, kraampjes en veel gezelligheid. Dat zijn de ingredienten voor de kerstmarkt op het Wilhelminaplein. Vanaf 16:00 uur zal de markt geopend zijn. Dit jaar in combinatie met de kersttocht in het Wilhelminadorp.
 • Gratis Chocomel tijdens kerstmarkt

  Tijdens de kerstmarkt wordt er gratis chocomel geschonken in de kraam van het Bewonersoverleg Wilhelminadorp
 • Wat kan nog beter in het Winkelcentrum?

  Het winkelcentrum Wilhelminadorp Best is altijd gezellig en altijd dichtbij. Mooie winkels en ruime parkeergelegenheid. Heeft u nog Tips of Tops?
 • 28 maart 2015 Wilhelminadorp Schoon!

  Zaterdag 28 maart van 10 tot 17:00uur gezellige lente markt met diverse kraampjes. BOW (Bewonersoverleg Wilhelminadorp) staat er ook met een stand om het nieuwe bestuur voor te stellen. Aansluitend is de NL-schoon landelijke campagne.
 • 19 december Kersttocht Wilhelminadorp

  Een bijzonder kersttocht zal het zeker zijn. Er is voor jongen tot oud veel te beleven. Op vier verschillende locaties zijn diverse voorstellingen van kerst te zien.
 • Geslaagde kersttocht Wilhelminadorp

  De kersttocht op 19 december was een groot succes. Het was een nieuwe opzet en het pibliek kon dit enorm waarderen. Bekijk hieronder de foto's
 • Eerste indrukken van kerstmarkt 2015

  Bekijk hieronder de eerste indrukken van de kerstmarkt 2015 in het Winkelcentrum Wilhelminadorp in Best.
 • Foto's kerst Wilhelminadorp 2015

  Het was een super gezellige kerstmarkt op het Wilhelminaplein in Best op 19 december. De kersttocht was indrukwekkend en trok erg veel bekijks.
 • AH Wilhelminaplein op 1 januari open

  Albert Heijn aan het Wilhelminaplein in Best is op 1 januari 2016 geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur.
 • Actie Bloemerie Best en Aquarium Coenen

  Gezamenlijke actie van Bloemerie Best en Aquarium Coenen 25% korting bij Bloemerie Best bij aanschaf van Bio 35
 • 8 mei Braderie Wilhelminadorp

  Op zondag 8 mei staat de jaarlijkse braderie Wilhelminadorp op de agenda. Dit evenement is voor jong tot oud en kan altijd rekenen op vele bezoekers en een gezellige sfeer.
 • 19 maart Nederland Schoon Winkelcentrum Wilhelminadorp

  Speciale actiedag in het kader van Nederland schoon. Zwerfvuil geeft niet alleen een slechte indruk maar laat ons jaren met de gevolgen zitten omdat het slecht afbreekbaar is in het milieu. We ruimen daarom op zaterdag middag 17:00 uur het Winkelcentrum Wilhelminadorp op. Na afloop zorgt Albert Heijn voor iets lekkers voor de helpers aan Nederland Schoon
 • 20 maart braderie Wilhelminaplein Best

  Thema braderie Nederland schoon voor promotie voor een mooiere woon, leef en winkelomgeving in het Wilhelminadorp Best. Aanvang 11 uur en einde is om 17 uur Locatie: Wilhelminaplein Best Organisatie: Bewonersoverleg Wilhelminadorp Best
 • Geslaagde opruimactie winkelcentrum Wilhelminadorp

  In het kader van Nederland Schoon op 19 maart 2016 werd door de winkeliersvereniging winkelcentrum Wilhelminadorp in Best het winkelgebied van zwerfvuil ontdaan. Op het eerste gezicht zacg het er redelijk schoon uit, maar er werden toch diverse vuilniszakken gevuld door de ondernemers van het winkelcentrum.
 • Paashaas in het winkelcentrum

  Op zaterdag 26 maart bracht de paashaas een bezoek aan het winkelcentrum Wilhelminadorp Best. Voor de kinderen een feest want de paashaas had heel veel chocolade eitjes in het mandje en die werden allemaal uitgedeeld.
 • Nieuwe winkels in het Wilhelminadorp

  In de komende periode komen er diverse nieuwe winkels in het Winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Wie, wat en waar berichten we via de website en via onze wilhelminadorp.info nieuwsbrief. Volg de website of berichten op Facebook en Twitter.
 • Openingstijden mei 2016 AH Wilhelminaplein Best

  Albert Heijn Wilhelminaplein Best is vandaag, 5 mei, gewoon open van 11:00 tot 18:00 uur! Op 15 en 16 mei, met Pinksteren open van 11:00 tot 18:00.
 • Leuke moederdagactie in het Winkelcentrum Wilhelminadorp Best

  Op zaterdag 7 mei ontvingen de moeders een mooie roos voor Moederdag namens de winkeliersvereniging Wilhelminadorp Best. Vele leuke reacties waren het gevolg. Niet alleen vanwege de bloemen...
 • Danimo's naar Wilhelminaplein

  Banket en Patiserie Danimo's gaat zich vestigen op het Wilhelminaplein in Best. Het is nog niet bekend wanneer de winkel precies open zal gaan. De vestiging komt in de plaats van M2M Fashion. Momenteel is daar een tijdelijke kleding-outlet gevestigd. De poster met de aankondiging hangt al voor de raam.
 • avondvierdaagse Wilhelminadorp 2016

  Zoals ieder jaar gaat ook in Best dit jaar de Avond- wandel4daagse weer van start. De avond4daagse wordt gehouden van dinsdag 7 juni t/m vrijdag 10 juni 2016 Iedere dag kan er vanaf 18.00 uur gestart worden op het Wilhelminaplein, aan de zijde van de Albert Heijn. De meeste scholen verzamelen de inschrijvingen op school en starten gezamenlijk vanaf een vaste plek op het plein. Kinderen en volwassenen betalen 3,00 inschrijfgeld. Dit is inschrijfgeld per deelnemer voor 4 dagen met een afstand van 5 kilometer of 10 kilometer. Iedere deelnemer ontvangt wat te drinken en iets lekkers voor onderweg en als afsluiting uiteraard een medaille. Lees verder over: LOOP VOOR EEN WENS tijdens de avondvierdaagse
 • Voorjaarsbraderie zaterdag 11 juni

  Voorjaarsbraderie met leuke kramen. Ook zijn er attracties voor kinderen waaronder een luchtkussen. Locatie is de rand en midden van het Wilhelminaplein. Parkeren is gewoon mogelijk op het plein. Aanvang braderie 10:00 uur, einde 16:30 uur.
 • Best Bijzonder kalender juni 2016

  Voor de maand juni is door Best Bijzonder weer een nieuwe evenementen kalender opgezet. Dit is een selectie van evenementen in Best voor de maand juni 2016. Lees verder voor de link naar de digitale kalender.
 • 19 juni Pasar Malam 2016

  Gezellige combinatie van braderie en lekker oosters eten. Diverse kramen met leuke spulletjes en kraampjes met (oosters) eten. Tevens zijn er optredens met dans en muziek. Aanvang 11:00 uur einde 17:00 Lees verder voor de promotieposter.
 • Wandelvierdaagse Best 7 / 10 juni

  Wandelvierdaagse vertrek vanaf Wilhelminaplein Van 7 t/m 10 juni kun je iedere avond starten voor een wandelroute van 5 of 10 km Kijk op www.wilhelminadorpbest.nl voor meer informatie
 • afsluiting avond4daagse

  Op vrijdag 10 juni is alweer de afsluiting van de avond4daagse Best. De gezamenlijke aankomst van de vele honderden deelnemers levert ieder jaar weer mooie momenten
 • 18 juni 2016 knutselen voor Vaderdag

  Dit weekend is het Vaderdag. Op zaterdag middag tussen 12 en 14 uur uur kunnen de kinderen in het winkelcentrum Wilhelminadorp een mooi schilderijtje komen knutselen voor Vaderdag. Er zijn twee plekken waar dit kan. Onder de luifel bij de fysiotherapeut aan het Wilhelminaplein en bij Bloemerie Best op de Kon. Julianaweg. Voor schildersspullen zoals schilderijtjes, kwasten en (water) verf wordt gezorgd. Tip: handig om niet je allerbeste kleren aan te trekken.. Leeftijd van de kinderen t/m 12 jaar. Organisatie door Winkeliersvereniging Wilhelminadorp
 • Nieuwe winkels in het Wilhelminadorp

  waar andere winkelcentra kampen met langdurige leegstand, zie je in het Wilhelminadorp relatief korte periodes van leegstand. Voor het totale winkelcentrum een goede zaak en voor het winkelende publiek blijft het zo ook aantrekkelijk. Afgelopen week is het pand waar voorheen "de beste keus" gevestigd was ook voorzien van een sticker met "verhuurd" daarop. Daarmee zijn alle winkelpanden in ieder geval weer bezet of worden bezet. Alleen het horecapand waar voorheen "Marktzicht" gevestigd was, is nog beschikbaar voor een nieuwe ondernemer. Wat gaat er veranderen?
 • Best Bijzonder evenementen kalender Gemeente Best juli 2016

  Voor de maand juli is door Best Bijzonder weer een nieuwe evenementen kalender opgezet. Dit is een selectie van evenementen in Best voor de maand juli 2016. Lees verder voor de link naar de digitale kalender.
 • 28 augustus Zomermarkt Wilehlminaplein Best

  Vakantiemarkt op zondag 28 augustus op Wilhelminaplein. Aanvang 11 uur einde 17 uur Parkeren op het plein is mogelijk en diverse winkels (supermarkten) zijn open. Lees verder als u wilt deelnemen aan de braderie/rommelmarkt
 • Kinderspelcircus op 11 september

  Voor zondag 11 september staat een Kinderspelcircus aangekondigd op het Wilhelminaplein. Zodra er meer informatie is, volgt deze hier. Organisatie door Eevents Factory uit Made
 • kindervrijmarkt 23 oktober 2016

  Op zondag 23 oktober staat er een Kindervrijmarkt op het programma op het Wilhelminaplein in Best. Zodra er meer informatie is, volgt deze hier. Organisator: Events Factory uit Made
 • Opening Danimo's op vrijdag 2 september

  Na een grondige verbouwing van de winkelruimte aan het Wilhelminaplein 17 opent op vrijdag 2 september de patisserie Danimo's haar deuren. De winkel is prachtig geworden en zeker een bezoekje waard. Ter gelegenheid van de opening zijn er speciale acties. Bekijk hiervoor ook het Groeiend Best deze week. Dames...heel veel succes met jullie winkel.
 • Winkel op de fiets

  Van 17 september tot en met 29 oktober 2016 is er de speciale actie voor Winkelen op de Fiets. In de gehele gemeente Best worden de mensen gemotiveerd om, waar het kan, zoveel mogelijk de boodschappen toe doen zonder gebruik te maken van de auto. De fiets is dan een heel geschikt middel. Met de actie, waarbij vele leuke prijzen te winnen zijn, wordt aandacht gevraagd voor het milieu, meer bewegen, parkeren en het locaal doen van boodschappen in de winkels in Best.
 • Bomen in winkelcentrum staan er weer mooi bij

  Vandaag heeft de gemeente Best de bomen in het winkelcentrum Wilhelminadorp weer in model gebracht. Met dit mooi weer ziet het er weer prachtig uit.
 • summer fair 11 september 2016

  Op zondag 11 september is er een gezellige Summer Fair op het Wilhelminaplein in Best. Volgens de organisator Erol van Events Factory komen er vele leuke kraampjes en diverse hapjes & lekkernijen in een hele gezellige zomerse sfeer. Er is ook volop Live entertainment en horeca. De aanvang is om 12:00 uur en het einde om 18:00 uur. Entree is gratis
 • Ook kinderspelcircus tijdens summer fair 11 september

  Op zondag 11 september is er een kinderspelcircus tijdens de Summer Fair op het Wilhelminaplein in Best. Kinderen kunnen deelnemen aan diverse spel activiteiten en daarmee ook nog leuke prijzen winnen. Het kinderspelcircus is tussen 12:30 en 15:30 uur op het middengedeelte van het Wilhelminaplein nabij de Albert Heijn. Organisator: Events Factory
 • Start bijeenkomst actie: Winkelen? Pak de fiets!

  Win leuke prijzen! Start van de actie "Winkelen? Pak de fiets" waarmee aangestuurt wordt op een bewuster gebruik van de auto door bijvoorbeeld de fiets als alternatief te nemen.
 • Win een gevulde fietstas voor de start van de actie Winkelen Pak de fiets

  Maak kans op het winnen van een mooie, gevulde, fietstas als je zaterdag morgen, 17 september, om 9:45 uur je lotje inlevert bij fietsenwinkel Renard Tweewielers. Lotjes krijg je op vrijdag 16 september als je iets koopt bij een van de winkels in het Wilhelminadorp. Lees verder hoe je deze fantastische prijzen kunt winnen
 • Winkelen? Pak de fiets!

  Doe in de periode van 17 september tot en met 29 oktober 2016 uw boodschappen op de fiets en maak kans op leuke prijzen! OP ZATERDAG SPECIALE INTRODUCTIE VOOR DEZE ACTIE KIJK HIERONDER VOOR MEER INFORMATIE OVER HET WINNEN VAN EEN SPECIALE EDITIE FIETSTAS MET INHOUD. Uit gemak en gewoonte pakken we vaak de auto. Jammer, want dagelijkse, kleine boodschappen kunnen heel gemakkelijk op de fiets. Door mee te doen met deze actie laat u zien dat u aandacht heeft voor een duurzaam milieu. En iedereen weet het: fietsen is gezond. Laat de auto daarom staan als het kan. Dat is ook nog eens goed voor uw portemonnee. Doe mee en win leuke prijzen! Lees snel verder hoe.
 • Blije winnaars introductie Winkelen? Pak de fiets!

  Blije winnaars van een mooie Wilhelminadorp fietstas tijdens de lancering van de actie "Winkelen? Pak de fiets!" op zaterdag 17 september. Wethouder Peet van de Loo en Myriam Nuys vertegenwoordigden de gemeente Best, de organisator van deze actie. De wethouder hield een korte introductie over de actie voor vele aanwezigen bij Renard Tweewielers aan de Kon. Julianaweg . De speciale fietstassen met inhoud zijn beschikbaar gesteld door de winkeliers van het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best
 • 24 september 2016 Rommelmarkt Wilhelminadorp

  Op zaterdag 24 september wordt bij de protestantse kerk in het Wilhelminadorp van 9:30 tot 14:30 uur de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. De opbrengst gaat naar goede doelen. Toegang is gratis. Adres: Kon. Julianaweg Zuid / Joh. Verleunstraat, Best (Wilhelminadorp)
 • Geslaagde Winkelbruen dag in winkelcentrum Wilhelminadorp

  Op 24 september was het nationale Burendag. Een mooie gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Om dit te stimuleren hadden de winkeliers van het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best een leuk initiatief bedacht. Het idee blek een succes.
 • 13 november 2016 intocht Sinterklaas in Best

  Op zondag 13 november is de intocht van Sinterklaas in Best. Op het Wilhelminaplein zijn diverse, leuke activiteiten gepland. Dansjes leren, Pietendiploma, kleuren en knutselen en natuurlijk Sinterklaasliedjes zingen. Rond 13:00 uur wordt de Sint op het Wilhelminaplein in Best verwacht.
 • Sinterklaas intocht via andere route

  Dit jaar is er een aanpassing in de route van de intocht van sinterklaas op zondag 13 november. Er is een onderbreking van de Kon. Julianaweg / Pater R.D. Kloegstraat tot aan de Prins Bernhardlaan/Oirschotseweg. De sint, pieten en muziekkapel gaan dit stuk met de bus.
 • Onderneemsters Hellen en Yvonne in nieuwe online Bestse Glossy

  Twee onderneemsters, Yvonne van Choco & Zoet en Hellen van Albert Heijn, hebben een interview gegeven voor de nieuwe online glossy: van Alles in Best.
 • Sinterklaas bezoek 30 november 2016

  Op woensdag 30 november is Sinterklaas vanaf 14 uur aanwezig in diverse winkels van het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Hij zal daar samen met de pieten de kinderen verwelkomen. Om 16 uur is de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd bij Choco & Zoet.
 • 30 november 2016 Sinterklaas op bezoek

  Op woensdag 30 november is Sinterklaas vanaf 14 uur aanwezig in diverse winkels van het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Hij zal daar samen met de pieten de kinderen verwelkomen. Om 16 uur is de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd bij Choco & Zoet.
 • Sinterklaas en Pieten bezochten winkelcentrum Wilhelminadorp Best

  Op woensdag middag 30 november heet sinterklaas en de Pieten een bezoek gebracht aan de winkels van het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Vele kinderen waren daar op diverse plaatsen actief bezig met het knutselen van leuke dingen voor sinterklaas, aan het luisteren naar de voorleespiet of lekker aan het snoepen van de vele pepernoten en mandarijnen die uitgedeeld werden door de Pieten. Bekijk hieronder de vele foto's van dit evenement dat mogelijk gemaakt werd door de winkeliersvereniging, de ondernemers en de buurtvereniging WD25 in Best.
 • Kersttocht Wilhelminadorp Best 2016

  Op zaterdag 17 december is er weer de jaarlijkse kersttocht in het Wilhelminadorp. De start van deze kersttocht is op genoemde zaterdag vanaf 16.30 uur bij de ingang van Basisschool de Paersacker, aan de zijde van de gymzaal. U kunt starten tot 18.30 uur. Deelname is gratis.
 • Moonlight Shopping Wilhelminaplein 17 december 2016

  Tijdens de kersttocht op zaterdag 17 december kunt u ook een bezoekje brengen aan de diverse winkels op het Wilhelminaplein en de Kon. Julianaweg in Best. Speciaal in het teken van kerst is er een moonlight shopping. De deelnemende winkels zijn open tot 19:00 uur.
 • BTW vrij inkopen bij Renard Tweewielers

  Nu is het de tijd om voordelig een fiets te kopen bij Renard Tweewielers. De fietsspecialist voor Best en omstreken levert u een kwaliteits-merkfiets nu zonder de BTW. Dit betekent kortingen die oplopen tot honderden euro's.
 • Doe je (kerst)wens 2016 in het Wilhelminadorp Best

  Wie heeft er nu niet iets te wensen? Iedereen toch? Dit jaar kunt u met uw wensen terecht in Winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Er staan maar liefst 3 wensbomen in het Winkelcentrum.
 • Nederland Schoon Wilhelminadorp 2017

  Landelijke actiedag van Nederland Schoon is opgepakt door de winkeliers van het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best. Op 25 maart 2017 gaan ze aan de slag om het zwerfvuil op te ruimen in het winkelgebied. Iedereen kan daarbij helpen. Aanvang 17:00 uur
 • Agenda evenementen maart 2017

  Agenda met jaarplanning activiteiten winkelcentrum Wilhelminadorp Best.
 • Info over afvalscheiden in Best

  Er is veel te doen over de nieuwe manier van afval scheiden en ophalen in de gemeente Best. Van enthousiaste inwoners tot felle tegenstanders. Gelukkig heeft de gemeente twee informatiebijeenkomsten in het Wilhelminadorp gepland: woensdag 22 maart tussen 10:00 en 12:30 bij de AH / Kruitvat op het Wilhelminaplein en op 25 maart tussen 13:00 en 15:30 bij Choco & Zoet voor op het Wilhelminaplein. Je kunt bij de informatiestand de nieuwe bakken bekijken en zo een goede keuze maken over wat je wel wil en niet wil. Je mag namelijk kiezen.
 • Opening ijsseizoen Choco&Zoet 1 april 2017

  Zaterdag 1 april is het dan zover! De ijssalon van Choco & Zoet opent haar deuren voor een heerlijk nieuw ijsseizoen. Lees verder voor de speciale aanbieding op die dag!
 • Pasen bij Bloemerie Best

  pasen 2017 gezellige tijd vol voorjaars ideeën met een winkel vol frisse bloemstukken bij Bloemerie Best aan de Kon. Julianaweg 31 Best.
 • Uitbreiding Blauwe zone Wilhelminaplein

  Binnenkort wordt het aantal parkeerplaatsen met blauwe zone op het Wilhelminaplein in Best uitgebreid met 20 plaatsen. De planning is om begin april de borden te plaatsen en de strepen te trekken (afhankelijk van het weer)
 • Schepijs bij Choco & Zoet voor 70 cent per bol

  Bij de opening van het ijsseizoen van Choco&Zoet is er een speciale aanbieding. Op zaterdag 1 april is het verse schepijs slechts 70 cent per bol. Dit is geen 1 april grap!
 • Moestuintjes bij AH

  De moestuintjes actie start op zaterdag 1 april met een leuke knutselochtend voor de kinderen.
 • Knutselen bij Albert Heijn Wilhelminaplein

  Maak iets moois van je moestuintje! Kom op zaterdag 1 april tussen 10 en 12 naar de Albert Heijn aan het Wilhelminaplein in Best en doe mee. Werk aan je moestuintje of kleur je kleurplaat voor Pasen.
 • Winkelmandjes AH zoeken in winkelcentrum Wilhelminadorp

  Zoek een van de drie AH winkelmandjes in het winkelcentrum Wilhelminadorp op donderdag 13 april en win een boodschappenpakket twv € 25,- Kijk op Facebook pagina voor meer informatie. https://www.facebook.com/wilhelminadorpbest/
 • Paashaas winkelcentrum Wilhelminadorp

  Op zaterdag 15 april zal tussen 12 en 15 uur de Paashaas eitjes uitdelen aan de jonge kinderen. Om 15 uur is tevens de prijsuitreiking van de kleurplaat wedstrijd van de winkeliersvereniging. Dit zal buiten bij Choco & Zoet gebeuren op het Wilhelminaplein.
 • Paasfeest kinderboerderij Wilhelminapark

  Op Eerste Paasdag, zondag 16 april, viert Kinderboerderij Wilhelminapark van 13.00 uur tot 17.00 uur het paasfeest. Iedereen is van harte welkom aan de Prinses Beatrixlaan. Er is deze middag van alles te doen voor de kinderen: ze kunnen een kunstgeit melken, zelf ranja tappen bij een limonadeolifant, er is een springkussen en ze mogen natuurlijk met de konijntjes knuffelen in de knuffelhoek.
 • Blauwe zone actief

  Afgelopen maandag, 24 april 2017, is er op het Wilhelminaplein een extra blauwe zone actief. De gemeente Best heeft de lijnen aangebracht en daarmee is alleen nog de zijde direct naast de Kon. Julianaweg beschikbaar voor lang parkeren.
 • 28 mei grote braderie Wilhelminadorp

  Op zondag 28 mei is het de grote braderie van het Wilhelminadorp in Best. Dit jaar voor de 45e keer en het beloofd een bijzondere te worden. Aanvang 12 uur en einde om 17 uur. Locatie is Wilhelminaplein en Koningin Julianaweg.
 • Best Bijzonder! evenementen kalender mei 2017

  Wat is er allemaal in Best te doen in de maand mei? Bekijk het hier in de activiteitenkalender.
 • Moederdag actie 2017

  Op zondag 14 mei is het Moederdag. Voor moeders die op 13 mei naar het winkelcentrum Wilhelminadorp in Best komen, hebben wij alvast een leuke verrassing. Wat deze is, vertellen we nog niet. Deze actie start vanaf 11 uur en duurt tot ongeveer 14 uur.
 • Andere tijden geldautomaat Rabobank

  De Rabobank heeft de openingstijden van de geldautomaat aan het Wilhelminaplein aangepast. Voorheen was deze 24 uur per dag toegankelijk maar nu tussen 7:00 en 23:00
 • ruime collectie aquariumvissen bij Aquarium Coenen

  De ruime collectie aquariumvissen bij Aquarium Coenen verandert regelmatig. De laatste nieuwe aanwinsten herken je direct aan deze stickers.
 • Rommelmarkt Protestantse Kerk

  Op zaterdag 23 september Gezelligste Rommelmarkt van Best. Vele leuke kramen en opbrengst volledig naar goede doelen. Vanaf 9:30 tot 13:30. bij Protestantse Kerk Joh. Verleunstraat, Wilhelminadorp Gratis toegang.
 • Sinterklaasintocht 2017

  Sinterklaasintocht 2017 in Best op het Wilhelminaplein. Met leuke activiteiten voor kinderen zolas Pietendiploma, kleuren en versieren voor Sinterklaas. Aanvang 12:00 uur.
 • De Sint gaat naar de Kapper!

  Sinterklaas wil er voor zijn verjaardag natuurlijk mooi uitzien. Vandaag, 2 december, brengt hij een bezoekje an de kapper. Hij heeft daarvoor kapsalon "Traditions" aan het Wilhelminaplein 1B (ingang Kon. Julianaweg-zuid) uitgekozen. Kapster Joyce zal de Sint zijn baard weer netjes in model brengen. De Sint heeft om 13:30 uur een afspraak gemaakt.
 • Kinderkleding party bij Bloemerie Best 23 + 24 maart

  Op vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart houd Needs For Children een kinderkleding party bij Bloemerie Best. Jongen en meisjes kleding en in allerlei maten, 2 Euro per kleding stuk. U kunt de gehele dag binnenlopen.
 • kinderkleding party bij Bloemerie Best 23 + 24 maart

  Op vrijdag 23 maart en zaterdag 24 maart houd Needs For Children een kinderkleding party bij Bloemerie Best. Jongen en meisjes kleding en in allerlei maten, 2 Euro per kleding stuk. U kunt de gehele dag binnenlopen.
 • Doorontwikkeling buurthuis Kadans Best 2018

  De omgeving van het Winkelcentrum Wilhelminadorp krijgt mogelijk een eigen "buurtkamer" in de Kadans. WBO, de eigenaar van de Kadans, heeft hiervoor ideeen en wil die graag samen met bewoners uit de omliggende wijken bespreken. Hiervoor is op 26 maart 2018 een bijeenkomst gepland in de Kadans van 19:30 tot 21:30 uur
 • Bijeenkomst doorontwikkeling Kadans Best 2018

  Uitnodiging bewonersbijeenkomst 26 maart van 19:30 uur tot 21:30 uur. Wat vindt de buurt van een buurtkamer in Kadans? Praat mee over deze ontwikkeling. Wat zijn jouw ideeen en hoe zouden we dit gezamelijk vorm kunnen geven?
 • Braderie Wilhelminadorp 2018

  Vanaf 12 uur gaat de braderie van start op het Wilhelminaplein en Kon. Julianaweg in Best. Vele kramen, lekker eten, drinken, gezellige terrassen en (live) muziek.

Pagina's